Brynäs IF

714640 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2162241

Sv: A propósito de nada
bradberry:

Tyvärr funkar det inte att göra juniorsatsningar i allsvenskan.
De försvinner till SHL så fort de blir tillräckligt bra.
Och de bästa försvinner redan innan de blir seniorer.

Modo skulle haft ett ganska bra lag, om de fått behålla juniorer de fått fram. Hade troligen varit tillbaka i SHL redan. Men man får bygga nytt varje år i allsvenskan, om man varit bra en säsong, men inte gått upp.

En första säsong i allsvenskan blir mer att hålla sig kvar, än att gå upp. Det lag som åker ur den här säsongen kommer att ha de sämsta förutsättningarna som ett degraderat SHL-lag någonsin haft. Förutom då HV, de har miljoner "på banken" som gör att de har råd att sätta ihop ett bra lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Om HV mot förmodan åker ur så kommer det att bli riktigt intressant att se vilket dream-team de ställer på isen. Med 55 miljoner i eget kapital inför denna säsong så kanske de har 20 kvar i alla fall efter degraderingen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Klart det funkar att göra juniorsatsningar i Allsvenskan. Stanna här och bli en bärande spelare med 20 min/match och PP eller gå till SHL och lira 8-9 minuter i en fjärdeline... Beror på hur man säljer in det och i HA skulle Brynäs betraktas som en storklubb...

Sen ditt svar till ”Ständig” angående damlaget. Snälla! På med ironiglasögonen!
Kommentera