Brynäs IF

714986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2163059

Sv: A propósito de nada
Linköping är mycket lugnare och mer stabila än oss. De förtjänar vinsten. Hade detta varit omgång 5 så hade jag kanske tänkt annorlunda, men vi klarar ju inte ens släppa in ett mål utan att kollapsa. Och sen.."tyst i båset" ??? Hur många rutinerade killar har vi? Det ska väl för ända in i helvete inte bli tyst. Och PA får väl för fan dra igång laget isåfall. Nä, det smärtar mig att säga, men jag ser inget sämre lag just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Ja, till viss del beroende på tre raka segrar men främst att de spelar mycket enklare. De har inte så många som skall ”göra det själv” i motgång utan nöter på och väntar tills vi tappar position och disciplin och hugger då direkt. Klar coachseger igen och PA har noll trovärdighet längre tyvärr (är han en mullvad från Leksand?)
Vad är sannolikheten att han lyckas rätta upp defensiven inför de topplag vi har kvar att möta, när det verkligen är strikt disciplin och spelvändningar som gäller?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ledning med 2-1 inför 3:e som LHC vinner med 3-0 i säsongens viktigaste match..... snacka om att detta laget/föreningen är så sjukt mentalt instabil! Våra bottenkollegor vinner 3-4 raka, brynäs svarar med 4 raka torsk..... detta är så jävla kört!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hela Brynäs är som en grå jävla massa just nu. På sociala medier är det inga känslor, bara ett torrt och slätstruket inlägg om nästa inkasserade förlust. Inget med föreningen andas passion, vilja, kämparglöd, jävla anamma. Alla vill bara därifrån. Känns som klubben är inne på sina sista andetag.
Kommentera