Brynäs IF

713096 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2163156

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: jag har inte varit för att man ska sparka pa under hela säsongen men nu undrar jag om man ändå inte ska göra det.

Jag har helt gett upp att Brynäs ska börja vinna en massa matcher, som jag skrev tror jag det hänger på att andra lag är lika dåliga.

Så frågan är om man ska byta nu när Brynäs ändå har ett ganska bra läge och chansen finns än att invänta ett byte till ett stundande kval.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det är märkligt att spelet inte sitter överhuvudtaget , överbelastar i anfallszon, dålig pass motståndet bryter, Champs-Élysées i mittzon, skulle vi mot förmodan ha några backar kvar krymper de ihop framför mål.

När vi fastnar i egen zon lämnar vi hela tiden yta för motståndet att hålla puck.

Jag fattar inte... Är det idén eller ligger vi bara någon procent in i processen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Vad är skillnaden på Örebro Malmö kontra Brynäs. Hur kan detta gå fel för alla tränare gång på gång? Brynäs LEDNING saknar kunnandet om dagens hockey och vägrar avgå. Låt PA själv vara våran dyra styrelse som är kass.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Frågan är ju, om vi ska ta in någon ny, vem? Finns ju knappast jättemånga alternativ lediga nu och de som väl är det, är nog det av en anledning. Och vilken tränare vill kliva in i Brynäs nu? Det vore ett fullständigt självmordsuppdrag.
Kommentera