Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2164879

Sv: A propósito de nada
Och till alla som vill sparka PA så köper jag absolut många av era argument men det tar emot att återigen avskeda en tränare. Det större saker än tränaren som är ruttet i föreningen. Synd att man inte började processen där...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Klart att det tar emot. Men nu håller fartyget på att sjunka fast vi trodde det var osänkbart. Vi måste gå i livbåtarna nu innan det är för sent.

Boork, var är du? Slå Sundlöv en signal. Du vet att han lyssnar op dig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Ska man se "nyktert" på frågan så är det klart att det är fler saker i truppen som är ruttet än tränaren.
Men om jag motställer några frågor.

Om du tittar tillbaka x antal sidor här i boken och letar vad folk skrev ang Sundqvist innan han sparkades. Då fick han ej med sig resultaten, spelade en dålig hockey och spelet fungerade inte. Samma sak med Sjödin innan dess.
Där trodde man faktiskt att nivån var satt för att det inte skulle bli sämre.

Nu har jag inte siffror gällande corsi osv som ni andra är duktiga på.
Men om jag tittar på spelet i stort, så är det ett gäng saker som gör att jag tycker att vi är där vi är.
Passningsspelet både ur egen zon men framförallt i mittzon är så undermåligt så jag faktiskt inte finner ord. Detta i sin tur leder till att hela vårt anfallsspel blir lidande.
Sen om det beror på taskigt passningsspel hos x antal spelare eller om det beror på att vi hafsar iväg pucken. Ja en kombination kanske.
Bara titta på John Nybergs spel med puck så förstår du vad jag menar.
Sen är det stora problemet att vi inte har ett grundspel. Allt går på ren chans, görs något bra så är det i stort sett bara för att det är en individuell skicklighet kontra bra lagspel.
Jag skulle kunna sitta och rabbla så otroligt många saker som JAG aldrig sett så dåligt i Brynäs som det är just nu.
Spelet under PA för MIG är så pass mycket sämre än det var under både Sjödin och Sundqvist att jag knappt tror att det är sant.
Sjödin och Sundqvist försökte iaf att vara ett spelande lag med offensivt tänk.
PA har ju släppt allt, allt, allt - annars kan det inte se ut så här.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Det är för sent att kicka tränare nu. Det är match varannan dag och ingen tid för en ny tränare att styra om något. Så detta alternativ finns inte.
Det måste dock vara världsrekord att ett lag som spelat 45 tävlingsmatcher ännu inte har ett grundspel att falla tillbaka på. Hur man löser olika matchsituationer varierar mellan femmor och mellan matcher. Vissa pressar och andra avvaktar, tyvärr är det ofta den som borde avvaktat som pressar och vice versa. Spelare gör samma misstag match efter match, t ex bommar markering pga att man inte är uppmärksam och stirrar på puck. Rödin vill så mycket att han far och flänger kors och tvärs över hela planen vilket leder till att de övriga i femman blir avvaktande och situationer rinner ut i sanden eller blir till farliga turnovers.
Man spelar Bertilsson som point i pp med en dåres envishet. På femton år har ingen tränare, och de har varit många, ansett att Simon är en bra point. Han har många kvalitéer men detta är inte en av dem.
Tyvärr tror jag att det enda som återstår för oss är att böja våra huvuden i bön till de stora hockeygudarna och hoppas att de sin sin stora vishet skonar vår förening. Amen.
Kommentera