Brynäs IF

713562 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2166066

Sv: A propósito de nada
Goon: Med all respekt men Hofors, Fagersta och Borlänge är ju inte direkt SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Haha nej där har du en poäng, det jag menar är att det måste finnas kvalitéer om man ändå lyckas med flera olika lag. Sen är det nog ingen som kliver in i finrummet det första man gör!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Från Fagersta kom bröderna Sandström, Men det var Mikael som var talangen.

Sedan kom ju den gamla monstermålvakten Lasse Karlsson ifrån Fagersta. Han som Sundlöv vägrade att han skulle få stå enstaka matcher under säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Det finns en del Hoforsare, Fagerstabor och Borlängebor som tagit sig hela vägen. Nån tom via Brynäs. Men frågan är... är det färdiga produkter vi kan/ska/vill konkurrera med övriga klubbar om eller finns det en väg där vi (också) utvecklar spelare och ledare till högsta nivån?
På ledarsidan har vi det just nu jävligt tomt på Morgondagens Brynäsledare. Ja, om inte Gunnar Persson räknas som påläggskalv då.
Tyvärr får vi lägga mycket energi i det defensiva organisationsbygget (sparka tränare tex) så att orken inte finns till att jobba med regionsperspektivet (tänker geografiskt nära i första hand, typ Gävleborg och en 15-20 milsradie runt Gävle) på ett målmedvetet sätt. Att stötta utvecklingen där ger avkastning över tid. Fler spelare och ledare kan fylla på i rullorna i Brynäs men också primärt höja kvaliteten på hockeyn i Regionen (den närmaste basen för rekrytering, fans och sponsorer). Sen får man inte vara blyg att tänka nationellt och internationellt, men det är ett kompletterande spår i det här sammanhanget.
Så i det perspektivet ÄR Hofors, Fagersta och Borlänge SHL och Brynäs!
Kommentera