Brynäs IF

715714 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2166071

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Det finns en del Hoforsare, Fagerstabor och Borlängebor som tagit sig hela vägen. Nån tom via Brynäs. Men frågan är... är det färdiga produkter vi kan/ska/vill konkurrera med övriga klubbar om eller finns det en väg där vi (också) utvecklar spelare och ledare till högsta nivån?
På ledarsidan har vi det just nu jävligt tomt på Morgondagens Brynäsledare. Ja, om inte Gunnar Persson räknas som påläggskalv då.
Tyvärr får vi lägga mycket energi i det defensiva organisationsbygget (sparka tränare tex) så att orken inte finns till att jobba med regionsperspektivet (tänker geografiskt nära i första hand, typ Gävleborg och en 15-20 milsradie runt Gävle) på ett målmedvetet sätt. Att stötta utvecklingen där ger avkastning över tid. Fler spelare och ledare kan fylla på i rullorna i Brynäs men också primärt höja kvaliteten på hockeyn i Regionen (den närmaste basen för rekrytering, fans och sponsorer). Sen får man inte vara blyg att tänka nationellt och internationellt, men det är ett kompletterande spår i det här sammanhanget.
Så i det perspektivet ÄR Hofors, Fagersta och Borlänge SHL och Brynäs!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det är kanske ett finskt spelsystem PA infört. Palve sa i GD idag att han nu listat ut spelsystemet och i intervju tidigare berömde PA Sallinen för hur han hjälpte de övriga spelarna att förstå systemet... Kanske bygger det på att spelarna visar sisu...??
🙂
Kommentera