Brynäs IF

713793 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2168000

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2021-03-18
Funderar, kanske Campeses idé med en sportdirektör inte var så dum ändå. Exakt det som saknas, Campese verkar ändå ganska vettig med ekonomin och att skapa intäktskällor åt föreningen. Däremot är nästan samtliga sportsliga beslut dåliga. Kanske behövs det någon som kan ta dom frågorna och rekryterar åt sporten tillsammans med sportchefen så får Campese ge ekonomiska förutsättningar.

Vore vettigt med en klubbdirektör som kan klara av båda bitarna dock. Och kanske räcker med massa direktörer..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2021-03-18
Lemp: Själva rollen var däremot aldrig problemet, den känns rimlig. Likt NHL där man har en ”President of hockey operations”. Problemet är att man valde helt fel person för jobbet. Dackell valdes antagligen för sin status som Brynäsare snarare än kompetens. Man måste sluta ge gamla profiler automatiskt inflytande över klubben, tyvärr inget som bara Brynäs håller på med dock.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2021-03-18
Lemp: ” Funderar, kanske Campeses idé med en sportdirektör inte var så dum ändå. Exakt det som saknas”

Jag funderade faktiskt oxå i dom banorna när jag analyserade vad som gått fel organisatoriskt. Men sen kom jag fram till att en sportdirektör endast behövs om man har en inkompetent sportchef som man hela tiden behöver stötta.

Så bättre att skaffa en riktigt bra sportchef som faktiskt kan sköta det jobb denne är anställd för att göra.

Det funkar ju ganska bra för damernas sportchef utan någon sportdirektör över sig.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2021-03-18
Förövrigt är väl semifinalen i bandy, mellan Villa och Sandviken, en föraning hur det kan bli i slutspelet i hockey också. Om en matchserie drabbas. Så lär ju de andra matchserierna också drabbas, på ett eller annat sätt. De lag som går vidare i de andra matchserierna, får ju då vänta på att det möte som drabbats av smitta ska kunna slutföras. Så ska då slutspelet ta paus i 7-10 dagar, för att sen återupptas?

Visserligen ointressant för oss. Men hur det blivit i bandyn. Det är väl inte så lag vill bli svenska mästare.
Låst ämne