Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2170789

Sv: A propósito de nada
Axle San: jag klankar inte ned på nån klubb. Men märkligt att det, åtmonistone hittils, varit sån skillnad i smittspridning i lagen mellan SHL och HA.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nisse på Mon or: ..mer lustigt är att 80% av de smittade spelar i de lag som riskerar att åka ur..tillfälligheter såklart...eller :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det komiska med alla glåpord och kommentarer från motståndare är att dom tror att detta faktiskt hjälper Brynäs och därför håller man på att ”mygla”. Det är snarare tvärtom, detta försämrar möjligheten till att träna, både på spelsystemet, BP och PP. Spelschemat för de återstående återstående matcherna kommer troligtvis tryckas ihop ytterligare. Så att det skulle finnas någon sportslig fördel i det är ju befängt. Brynäs har inte ens några skador på vitala spelare.

Sen kanske det finns någon grund i att vara upprörd eftersom det är tredje gången, men värt att komma ihåg hur drabbat Gävleborg har blivit. Inte bara spelarna som ska hålla sig hemma heller, många har familj med flickvänner/fruar som oxå jobbar och kanske inte kan jobba hemma alla gånger.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nisse på Mon or:

En förklaring till att allsvenskan klarar sig bättre är att fler lag är koncentrerade till Mellansverige. Så det blev färre riktigt långa bussresor för lagen i allsvenskan.

Men det är ju bara en gissning.

SHL har Luleå och Skellefteå norr om nordligaste laget i allsvenskan.
Plus två lag i Skåne jämfört med ett i allsvenskan.

Sen var det flera lag i Stockholmsområdet i allsvenskan. Så alla lag i Mellansverige har haft mer lagom långa bortaresor med buss än i SHL.

Sen vet jag inte hur smittan som kom från senaste landslagsturneringen i Malmö har spridit sig vidare. Allsvenska lagen hade väl tur och slapp ha spelare med där?
Kommentera