Brynäs IF

669104 inlägg · 7952 ämnen

Inlägg #2171909

Sv: Brynäs Damer
DansbandsWolf: Jag tycker inte det var så illa.

När vi möter Luleå har vi helt enkelt inte råd att skänka bort 2 enkla mål samtidigt som vi bränner våra lägen, svårare än så är det inte. Luleå får en perfekt styrning, ett offside mål och sedan gör Eveliina sin tavla. Och där svänger allt momentum till Luleås fördel. Sedan har vi ett stolpskott för 2-4 och istället skänker vi bort 1-5 från ett harmlöst skott som Eveliina tar 99 ggr av 100.
Det är små marginaler, och mot Luleå kostar det dyrt att tabba sig. Det som gäller nu är att vi inte viker ner oss mentalt för "Luleå-spöket", vilket kommer bli en svår utmaning!

Nu gäller det att kriga som tusan på lördag, vinner vi den matchen är det plötsligt momentum för oss! Det vänder snabbt, bara att kavla upp armarna och vara redo för säsongens viktigaste strid! Kommer våra målvakter upp i nivå samtidigt som Bouveng är tillbaka har vi alla chanser! Luleå är ett rutinerat lag som tuffar på som en maskin, med ligans bästa målvakt, så det är en tuff uppgift att lösa!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs Damer
Är det självsuggestion på gång här inne? 😀 Alla eldar på hur enkelt det kommer bli för oss att hamna över kvalstrecket. Och om vi ändå kommer behöva kvala så är det en promenad i parken att spöa HV som är klappkassa. Mmm, jag vet inte det jag... Det är många stjärnor på himlen som ska stå i linje för att vi ska lyckas hålla oss kvar i SHL. Samtidigt verkar föreningen falla samman. Jag är mycket bekymrad över det läge vi befinner oss i.
Kommentera