Brynäs IF

714273 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2171911

Sv: Brynäs Damer
Är det självsuggestion på gång här inne? 😀 Alla eldar på hur enkelt det kommer bli för oss att hamna över kvalstrecket. Och om vi ändå kommer behöva kvala så är det en promenad i parken att spöa HV som är klappkassa. Mmm, jag vet inte det jag... Det är många stjärnor på himlen som ska stå i linje för att vi ska lyckas hålla oss kvar i SHL. Samtidigt verkar föreningen falla samman. Jag är mycket bekymrad över det läge vi befinner oss i.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs Damer
Kung_Sjödin: Det beror nog lite på hur man väljer att hantera en sådan situation. Vissa övertalar sig själva att det här kommer gå bra, andra ställer in sig på att allt blir åt h-e, så är man förberedd på det värsta. Själv är jag någonstans mitt i mellan. Vi kan hoppas, men ska vi vara ärliga så vet väl alla som sett vårat Brynäs spela i år att det blir ingen lätt uppgift. Ändå skönt att ha detta forum att dela tankar, frustration o glädje. ❤️
Kommentera

Sv: Brynäs Damer
Kung_Sjödin:
Håller till viss med,Men såg du matchen Oskars-HV? Ni har så mycket mer skills nu att detta är lugnt(om ni nu hamnar där)Oskars var inte bra, HV var urusel.Timrå hade lätt gjort 3-5 mål på Hv i afton(trots dålig målform) Deppa nu inte BIF fans upp på burken )gevalia) & tro på er själva.
Kommentera