Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2174662

Sv: A propósito de nada
Zappaholic:

Jag kan inte prata för andra supportrar hur de beter sig

Jag vet hur jag fungerar men syftet med mitt inlägg var att det är sådant jävla konstant gnällande på leksand här inne

Hur är det vissa här inne brukar säga när man skriver här inne ” diskutera leksand i erat eget forum och inte här inne”

Ibland känns det meningslöst att ens försöka skriva här inne pga ” dryga ” Brynäsare

Jag älskar hockey och förväntar mig att man skall kunna få ett trevligt bemötande här inne efter alla år vilket jag får av de flesta ” inte alla såklart

Jag lider med er och vet vad ni går igenom men det blir inte bättre för att man sitter och är avundsjuk på Leksand men vi är såklart glada att ni diskuterar oss och vi måste få passa på att njuta nu när det onekligen går så bra för oss.

Nästa år kan vi kanske vara ett bottenlag igen, det är det ingen som vet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: ”Jag lider med er och vet vad ni går igenom men det blir inte bättre för att man sitter och är avundsjuk på Leksand..”

- Har du ramlat dit nu till slut? Anslutit dig till dina hånande hybrisgelikar...? Det där var ett spydigt uttalande... För övrigt står jag bakom dina åsikter om det gäller det faktum att Brynäsare går in i leksandsboken och ”drygar”. Men jag tror du glömmer att du nu är i Brynäsboken på HS och här finns inga skyldigheter att hylla ett lag som leksand. Går man som motståndarsupporter in i ett annat lags forum och diskuterar kan man för i helvete inte börja diktera villkoren för hur och vad som ska skrivas. Du har genom åren visat en balanserad och ödmjuk sida men jag rekommenderar att du tar några minuter och reflekterar över ditt senaste inlägg. Och väg samtidigt in att du befinner dig i Brynäsboken...

”Ibland känns det meningslöst att ens försöka skriva här inne pga ” dryga ” Brynäsare”

- Men då har jag ett råd: Håll dig härifrån!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Kom igen Mattias, vad vill du ha, beröm, en klapp på axeln? Kärlek?
Vi får vara precis så avundsjuka och bittra här inne på vårt forum som vi vill eller helt enkelt är även om vi inte vill vara det då vi kommer allt närmare domedagen.
Vi känner oss orättvist behandlade, vi känner oss hårt drabbade av Covid 19 medans denna pest blev er räddning och er frälsning.
Att du kommer in här och kallar oss för dryga Brynäsare, gnäller på att vi gnäller och skriver att det ibland känns meningslöst att skriva härinne gör ju inte saken bättre.
Sen att detta som du skriver inte är stället att diskutera Leksand, det har du rätt i men vi skriver i alla fall inte våra bittra och avundsjuka inlägg om Leksand i er bok vilket skulle kunna anses som någonting positivt i alla fall.

Full fokus på Brynäs nu då, vad tror du om avslutningen, slutspel, ingenmansland eller kval?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Tror nog avundsjuka är fel ord...

Sen är inte gnällandet konstant, men du kan väl på allvar inte vara förvånad att Leksand inte hyllas på vårt forum. Lika lite som man skulle hitta hyllningar till Brynäs i era forum om rollerna vore det omvända.

Om du vill hänga härinne så får du scrolla förbi det konstanta gnällandet. Hyllningar får du leta i era egna trådar.
Kommentera