Brynäs IF

714386 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2176498

Sv: A propósito de nada
Jag tycker Rödins intervju låter som en spelare som är jävligt besviken och förbannad men som måste lägga band på sig. Jag läser inte in nåt konstigt. Han säger ju inte bara att han stöttar PA utan också att "det är det inget snack om".

Det här är ingen jävla dröm för Hv heller, det är till och med ett större fiasko för dem. Nu måste det krigas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
En sån här inventering bör starta snarast (om det inte redan har inletts) för att se vilka som står kvar vid allsvenskt spel. Och hur mycket lägre intäkterna från de som stannar blir. Allt för att den som nu ska bygga ett lag i allsvenskan, så snart som möjligt ska kunna veta hur mycket pengar det finns för att kontraktera 22 spelare, plus tränare till hockeyallsvenskan.

Jag gissar att det blir en huvudtränare plus en assisterande i allsvenskan? För inte har väl lagen i allsvenskan råd med såna extravaganser som två assisterande tränare?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vill dock tillägga, är det så att det finns en riktigt spricka mellan tränare och spelare, så ser jag ingen annan lösning än att flytta på PA. Vi kan bara inte gå uti krig som två falanger. Då får Ove och Sjödda rycka ut igen. Även om man har hört den storyn förr..
Kommentera