Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2176502

Sv: A propósito de nada
En sån här inventering bör starta snarast (om det inte redan har inletts) för att se vilka som står kvar vid allsvenskt spel. Och hur mycket lägre intäkterna från de som stannar blir. Allt för att den som nu ska bygga ett lag i allsvenskan, så snart som möjligt ska kunna veta hur mycket pengar det finns för att kontraktera 22 spelare, plus tränare till hockeyallsvenskan.

Jag gissar att det blir en huvudtränare plus en assisterande i allsvenskan? För inte har väl lagen i allsvenskan råd med såna extravaganser som två assisterande tränare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sjödin som huvudtränare fick mycket skit och hån.
Men var det inte så att när Sjödin/Larsson fick sparken, då hade det spelats 15 omgångar, och 22 poäng hade spelats in (1,47 poäng/match)? Hur ofta har vi legat över det poängsnittet i tabellen sedan dess?

Sjödin var assisterande under finalsäsongen. Larsson är assisterande i Rögle nu. Men det är som att gräset alltid är grönare på andra sidan. Och att det flera säsonger snackats om att någon magisk tränare utifrån ska komma och göra allt bättre. Och då en tränare som helst inte har någon som helst koppling till Brynäs. För alla som någon gång spelat i eller tränat Brynäs, anses tydligen helt odugliga och inkompetenta.

I allsvenskan blir det nog tvunget med hemvävt och billigt, inte bara på spelarsidan, utan troligen även på tränarsidan. För det kanske kan ge någon form av rabatt i löneutgifterna, med spelare och tränare som verkligen bryr sig om klubben. Att ta in tränare utifrån för "fullpris", som bara går vidare till nästa uppdrag vid ett misslyckande, det ter sig trots allt lika riskabelt, som att köra med de som har anknytning till klubben.

De som anser att exakt alla spelare, ledare och andra personer inom Brynäs ska bytas ut. Helst mot personer som aldrig haft någon koppling till Brynäs (och helst Gävle). Blir det då helt enkelt inte lättare att byta till ett annat lag att hålla på i stället?
Kommentera