Brynäs IF

713714 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2176548

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Kommer inte att hända att man byter tränare... I alla möjliga konstellationer av falanger som verkar ha uppstått både i laget och i övrigt inom föreningen så är ju PA/Campese en tight duo... Den senare skulle ALDRIG sparka Andersson. Å vår käre sportchef har väl devalverat sina mandat till noll nu så där kommer heller inget att hända...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Allt handlar ju om trovärdighet. Ska man återigen ge vika för krav att ändra ledarskapet eller ska man hålla fast vid den riktning och dom personer man investerat i för att åstadkomma en förändring. Hur många tränare ska en spelartrupp få gå emot, visst kan man kräva en förändring en gång om man har bra motivering. Men nästa gång man kommer och kräver förändring bör beskedet vara att sluta upp bakom ledarna och infinna sig i ledet eller riva kontraktet och dra.

Hade vi haft en spelartrupp som upplevt konstant framgång och visste vilken typ av ledarskap som fungerar för den här truppen och inte så vore det en sak. Men dom flesta av våra ledande spelare har ju harvat i dom nedre regionerna mer parten av sina karriärer så vilken trovärdighet har dom?

Sen lider jag med Rödin i intervjun igår, ser ut som att han ska börja gråta. Hoppas han för professionell hjälp med att lyfta bort ansvar från sina axlar. Det syns tydligt på isen att han överarbetar situationer och sätter laget i dåliga situationer just nu. Självklart har han goda ambitioner och försöker göra allt själv när han upplever att inget fungerar.
Han behöver fokusera på det han är bra på och vara en av seriens bästa offensiva spelare, begränsa hans arbetsområde och var supertydlig med vad han ska göra.
Kommentera