Brynäs IF

712126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2176905


Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Signature: Jag har faktiskt ingen direkt åsikt om vad som bör göras eller inte göras i Brynäs just nu.
Att det blir motsättningar när det går tungt är naturligt men lösningen har jag inte.
Jag står bakom alla i Brynäs faktiskt och jag skulle även stå bakom de nya tränarna om det blir ett byte och jag skulle ärligt tacka nuvarande tränare för sin tid i Brynäs.
Allt är en soppa men jag hoppas att alla stridsyxor grävs ned i samma ögonblick som kvalet drar igång och att spelarna tar sig samma och gör vad som behövs.
En vacker tanke iofs att se Molin där nere i båset som en hjälte som räddat laget men ställer vi honom där och det inte går vägen så kommer jag önska att PA fått köra på in i kaklet istället.
Forza Brynäs!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Signature: Sanny vet om vad han pratar om. Jag håller med till hundra procent.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Signature: Den gode Sanny har uppenbarligen svängt 180 grader i frågan. För ganska exakt ett år sedan prisade han PA som Brynäs frälsare.....
Att kasta in Ove tror jag inte på, har vi råd med det? Jag tänker både ekonomiskt och moraliskt? Framtida tränarrekryteringar kan bli tungrodda....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Signature: Rent resultatmässigt så är svaret Ja. Men vad händer i steg två. Om vi klarar oss kvar så står vi utan sportchef, tränare och har en spelartrupp som för fjärde året i rad fått bort en tränare.. Det är en skitsits man satt sig i.
Kommentera