Brynäs IF

713022 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2176936

Sv: A propósito de nada
Zzz: Att det sprids rykten om Campese av personlig karaktär är ett illavarslande tecken. Det tyder på att "inbördeskriget" har gått riktigt långt. Den personen som har "läckt" ut den informationen är förmodligen djupt involverad i motståndarsidan och en fullblodsegoist som bryr sig om att vinna maktkampen mer än om Brynäs. Den här konflikten gynnar verkligen inte laget, tvärtom tar det onödig energi från alla involverade i ett väldigt kritiskt läge.

Problemet är, kortfattat, att det finns två olika falanger. De utifrån som vill förnya och en grupp urbrynäsare som vill bestämma riktningen och som alltid tror att Brynäs (de själva) vet bäst.

Spelartruppen har förbrukat allt sitt eventuella förtroende att vara involverade i rekryteringen av nya tränare. Det var bland annat utifrån spelartruppens input som tränarprofilen skapades när man rekryterade Peter Andersson. Det är dock uppenbart vilken sida många i spelartruppens kärna kommer ta när de nästan allihopa är rekryterade av "motståndarsidan" med överbetalda kontrakt, i vissa fall skyhögt över deras marknadsvärden. Vem hade inte stöttat en sån chef som anställd?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Om man tänker på vilka som är på vilken sida. Brynäs sida är Sundlöv, AR, ND, SB NA och JA. Även Molin och Sjödin Dacke där?
Är det den gamla sidan?

Sen är PA, VS och MC på andra.

Vad vill man utifrån tränarna förändra som inte gruppen vill?

Är Sundlöv helt sidsteppad vid nya spelare?
Inte konstigt att man vill sluta då.

Vill PA införa ”Boforsandan” i Brynäs?
Därför man revolterar?

Helt jävlas sjukt att man sitter inför ett kval neråt och undrar sånt här.

Jag är nog faktiskt på PA:s sida här. Mer än de andras iaf.
De andra har haft 4 år på sig att visa sitt kunnande men inte lyckats.

Man kan nog se Sundlövs nej av H-G Karlsson att värva Broc Little som den definitiva spiken i kistan av Brynäs framgångar.

DÄR startade nedmonteringen av Brynäs med fart tyvärr.
Efter det har man inte hittat rätt någon gång.
Kommentera