Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2177059

Sv: A propósito de nada
Alfred : Mannberg hahahhah
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Saknas”stjärnor” idag, kul att se laget prestera riktigt bra hockey stundtals. Visst det gäller inget men dödköttet hemma hade inte bidragit på ett bättre sätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: JAAAAAAA DESCHEN
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Oj oj oj, jag ser att det oroas och pips åt helvete mycket här inne nu om bristerna internt i Bif, vem som måste avgå osv.
När det påtalades i somras var det mobbing av Campese och kompani.
Vad fan hjälper det att lyfta ett missnöje eller kräva nya interna krafter nu i detta läge?
Acceptera för fan att ni var okunnigt blinda inför 20/21 för de tydliga signaler som låg på bordet redan efter 19/20 då ni försvarade Campese och styrelsen och PAs ”process” i blindo.
Och därför har inget extra årsmöte eller andra krav kunna framförts i tillräckligt stor massa och som kunde ha gjort att diffusa ”processer” påskyndats och fått oss att plocka något poäng till.
Nu är det lika bra att ni håller käften till årsmötet och rösta bort gammalt och in med nya erfarna och kunniga verksamhetsutvecklare.
Framförallt ska ingen ansvarsfrihet röstas igenom. Tvärt om ska skadeståndsansvar formuleras och utkrävas.
Att nu stå och pipa påverkar absolut inget och därför är den negativiteten fan så mycket värre än den vi ”gamnackar” påtalat i god tid innan skadan var skedd.
Som sagt signalerna fanns där och var övertydliga hela tiden.
Jävligt stort extra tack till alla er som försvarat Campese och styrelsen genom att kväsa allt missnöje (som sakligt framförts från oss som arbetar med nationella och internationella förändringsprocesser) och som i förlängningen gjort att vi ligger där vi ligger - jävligt stort extra tack till just er!
Kommentera