Brynäs IF

713937 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2178624

Sv: A propósito de nada
mk: Om nån nu har läckt så är det förstås beklagligt men inte speciellt ovanligt, oavsett om det gäller såna här saker eller spelarvärvningar.
Bortsett från att de sparkade kanske hade velat få beskeden på ett annat sätt: vad är man så oerhört upprörd över?
När det läcker om nya lovande värvningar som är klara, då blir alla glada och hoppas att det stämmer.
Nu går alla i taket och tycker att läckor är fult och ovärdigt.
För övrigt så undrar jag vad Abris skrev i Bladet. Skrev han att allt var klart och tränarna hade fått sparken eller skrev han bara nåt som han ännu inte hade fått bekräftat utan bara var en spekulation från hans sida, om än väldigt nära sanningen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Du ser alltså inget problem i att det finns personer som läcker det kanske mest dramatiska beslutet i föreningens historia i närtid, vilket gör ett åtlöje av föreningen och dess supportar. Du tänker inte alls på den situationen som uppkommer när det händer? Det blir ett mediakaos utan dess like som inte på något sätt hjälper spelarna hantera det kval som startar imorgon.

Spelarvärvningar kan läcka, men detta får inte läcka, inte vi denna tidpunkt. Och den personen som gjorde det skadar inte bara föreningen kortsiktigt utan skadar den på sikt. Den som gjorde detta ska få sparken eller avsättas om det kom från styrelsen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: HV har laddat sin energi med filmer från SM finalerna mot Brynäs och sen har gamla HV profiler varit med på träningarna för att skapa positiv energi. Hoppas att de får tyngre axlar av det istället, det är vår chans
Kommentera