Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2178633

Sv: A propósito de nada
Huge: Du ser alltså inget problem i att det finns personer som läcker det kanske mest dramatiska beslutet i föreningens historia i närtid, vilket gör ett åtlöje av föreningen och dess supportar. Du tänker inte alls på den situationen som uppkommer när det händer? Det blir ett mediakaos utan dess like som inte på något sätt hjälper spelarna hantera det kval som startar imorgon.

Spelarvärvningar kan läcka, men detta får inte läcka, inte vi denna tidpunkt. Och den personen som gjorde det skadar inte bara föreningen kortsiktigt utan skadar den på sikt. Den som gjorde detta ska få sparken eller avsättas om det kom från styrelsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Tänk att få vara en fluga på väggen i ERPen under dagen träning
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Klart att läckan solkar ner mkt men ärligt talat så tror jag inte att mediakaoset hade skapat så mkt mindre rubriker ifall spelarna hade fått beskeden face to face nästa dag.
Sen tror jag dessutom att farhågorna att det här skulle påverka spelarna så otroligt mkt när det gäller det dom har framför sig, är väldigt överdriven.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
– Hade Malmö åkt ur SHL, så hade jag skrivit på direkt för att hjälpa laget upp, det kan jag lova, säger Marcus Sylvegård.

Har vi några exbrynäsare med samma inställning?
Kommentera