Brynäs IF

713177 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2187330

Sv: A propósito de nada
Zzz: Hade Brynäs vunnit guld denna säsong hade INGEN av era fans brytt er om nedflyttning hit eller dit men så fort det gåt trögt.... hahah ja då ska man minsann stänga ligan och hej o hå... Ja, med ditt förslag kan vi ju skrota HA på en gång då? Varför ska man som satsande klubb i HA inte ha möjlighet att gå upp? Blir intressant att höra snacket på klubben som åker ur nu, det kommer skyllas på corona, orättvis säsong bla bla bla....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Det finns en mängd ligor som är stängda och är fungerande. Och en stängd liga är bara stängd för automatisk uppflyttning, inte för motiverad uppflyttning.

Men är det inte skevt när fokuset är större på det negativa än det positiva och när rädslan att åka ur är större än viljan att vinna? Hindrar inte det utvecklingen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Hade Brynäs vunnit guld denna säsong hade INGEN av era fans brytt er om nedflyttning hit eller dit men så fort det gåt trögt.... hahah ja då ska man minsann stänga ligan och hej o hå..

Javisst. På samma sätt som om Timrå hade vart i shl och vart i vår situation. Så hade du tyckt som oss.
Tro inget annat. För då ljuger du.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Många av oss härinne tyckte vi skulle stänga ligan för nedflyttning och plocka upp ett lag från HA redan innan säsongen började. Just på grund av corona och hur det skulle drabba klubbar olika hårt. Finns ingen sportslig rättvisa på lika villkor denna säsong.

Stängd liga för nedflyttning i år hade varit det mest rättvisa. Speciellt med tanke på beslutet som togs förra säsongen, med Leksand och Oskarshamn kvar i SHL.
Kommentera