Brynäs IF

705149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2188388

Sv: A propósito de nada
TimraStockholm: I teorin skulle varenda lag i SHL kunna göra ett bra jobb. Då skulle en klubb som gjort ett bra jobb ändå åka ur.

Tycker fallet Karlskrona visade hur destruktivt det kan vara på sikt för en liten klubb att gå upp i SHL. Det hade varit bättre för dom att aldrig gå upp.

Något som jag tycker är oroväckande är hur en klubb (organisation) förstörs över natten om en klubb åker ur. Det gör SHL-klubbarna till osäkra arbetsplatser och jag är tveksam till vilken kompetens man kan locka till sig på sikt under de omständigheterna. Rent krasst kan det i slutändan göra att organisationerna består av människor som av olika anledningar inte lyckas få bra jobb på civila arbetsplatser och människor som har hjärta för föreningen (men inte nödvändigtvis rätt kompetens). Det kompetenstappet tror jag definitivt kan få negativa konsekvenser på sikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Men....SHL ställde orimliga krav på att Karlskrona skulle bygga ut till en 'jätte-arena med alla faciliteter. Detta satte dom i konkurs, i princip. Året efter tog SHL bort dessa ohyggliga krav. Du får vara lite rättvis åtminstone
Kommentera