Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2193001

Sv: A propósito de nada
Lub: Jag har inget särskilt önskenamn, snarare så att jag inte vill få in en "räv" som har varit i massa andra SHL-klubbar. Vore nog bäst att testa nåt helt nytt, välja en annan typ av spår... Lite som bröderna Abbott i Rögle. Boumedienne vore nog rätt sportchef att leda Brynäs in på ett helt annat spår än de klassiska tränarnamnen. Det borde finnas många utländska tränare som kan kliva in i Brynäs med fräscha nya ögon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det som lite talar emot Bombom är ju hans historik som flyttfågel. Har svårt att se honom som en långsiktig lösning tyvärr. Gissar att han på sin höjd lägger några år här för att sedan ta nästa steg mot någon form av roll i NHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: jag vet inte vad ni vill ha som nya tränare men jag skulle vilja se att man spelar det säkert och ger Sjödin och Molin uppdraget att leda laget bara dom två, två personer som känner Brynäs och där bland annat Molin fick rödin och scott att lyfta ansevärt, sen bör när ekonomin stabiliseras se till att ta in en tredje länk där som kan hjälpa Molin och Sjödin att utvecklas som tränare.
Kommentera