Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2193007

Sv: A propósito de nada
Peja: jag vet inte vad ni vill ha som nya tränare men jag skulle vilja se att man spelar det säkert och ger Sjödin och Molin uppdraget att leda laget bara dom två, två personer som känner Brynäs och där bland annat Molin fick rödin och scott att lyfta ansevärt, sen bör när ekonomin stabiliseras se till att ta in en tredje länk där som kan hjälpa Molin och Sjödin att utvecklas som tränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Aaaa: Hmm känns ändå inte så säkert, varför envisas om att gå tillbaka till ett tränar gäng vi har sätt tidigare och inte scouta en riktigt bra ny tränare ? Speciellt när dessa herrar redan finns i föreningen på diverse j-nivåer/ spelar utvecklare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Aaaa: Angående Molin och Sjödda, och deras utveckling som tränare. De borde gå ner i Allsvenskan och träna något lag där om de har ambitioner som elittränare. Om de får något lag att prestera bra där, som t.ex Sundquist fick i Tingsryd, har de åter igen gjort sig förtjänta av SHL-kontrakt. Men där är vi inte nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Aaaa: Njaa, jag tycker att det kortet testats tillräckligt. Jag vill likt Peja ha in något oprövat. Men nu måste det vara slut på buttergökar. Vi behöver energi i den här truppen.
Kommentera