Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2194159

Sv: A propósito de nada
JawKee: Är det verkligen Scott och Rödin som lever på "gamla meriter". Klart dom har haft bättre säsonger, men hur hade det sett ut utan dom?

Argumentet passar in bättre på Andersen, Berglund, K.Berglund, Danielsson etc. Sen går det inte att få in mer juniorer när vi sitter på dessa dåliga kontrakt. Ljungkrantz får inte plats, Kvist har spelats sparsamt, V.Persson ville dra över för att det inte fanns någon chans att han skulle få spela. Vårt hockeygymnasium har blivit mindre attraktiv, undra varför?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Det var endast exempel, självklart är Rödin och Scott viktiga. Det jag menar är själva idén om att ta in spelare som har varit bra och förutsätter att det fortsätter så. Som du själv skriver finns det andra exempel som det stämmer in på. Istället för att ta in spelare med hög framtida potential.Och om vår egen juniorverksamhet inte ger frukt så kanske vi ska försöka fokusera på att utveckla just det, och se till att de får plats i t.ex en fjärdekedja.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Rent krasst kan man säga att Brynäs har varit riktigt dåliga alla år vi haft Scott och Rödin som våra stjärnor, många tränare har också fått gå.
Slump? Vet ej.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Nej Scott och Rödin kommer fortsättningsvis vara otroligt viktiga. Lite kluven, värva spets, eller ge unga förtroende. Jag kan ändå tycka att vi investerar bättre i framtiden om vi tar ett mellanår kommande säsong och ger unga stort förtroende. Rimmar väl också ganska bra med det ekonomiska läget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Ja, det är på "de sista platserna i laguppställningen" som juniorerna måste börja och därefter klättra uppåt i hierarkin om de utvecklas. Och det är på dessa platser som Brynäs har samlat överbetalda medelmåttor på hög. Det går inte att satsa på juniorer om man har massa 30+are långt nere i laguppställningen. Dessutom blir det svindyrt och gör att man får mindre pengar till riktiga spetsspelare. Ett skitdåligt sätt att bygga ett lag, helt enkelt.
Kommentera