Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196174

Sv: Action delux
mattias - 74:
Va fan, håller du dig inte till din gameplan? 😎
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
Auchinleck:

Huge kallade mig just för mellanstadieelev

Säger det mesta. 😂😃
Kommentera

Sv: Action delux
Kan tänka mig att många missade Nisse Ekmans korta livesändning på Instagram idag, tänkte återberätta lite kort för det var väldigt fint.

Nisse stod med glädjetårar pga Ingmans engagemang i laget trots att han vart bänkad genom hela kvalet. Nisse och BomBom var självklart medvetna att Ingman klar för djurgården sedan en tid tillbaka. Djurgårdens sportchef Jocke Eriksson hade varit i kontakt med Ingman under kvalet och frågat hur allt var med honom. Ingman hade svarat ”Det finns ingen chans att vi förlorar det här kvalet, jag är 100% säker att vi löser det”. Ingman trodde så hårt på Nisse och BomBom! Detta har då Nisse fått återberättat till sig från Jocke Eriksson. Därav stod Nisse med glädjetårar forsandes gör kinderna idag, otroligt fint!
Ingman är en spelare som grämer mig att vi tappar när vi dessutom inte givit honom chansen tillräckligt. Inte bara att han besitter en otrolig potential på isen, utan även en grym personlighet som jag tror bidrar mer än de allra flesta i omklädningsrummet!
Kommentera