Brynäs IF

713593 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196185

Sv: Action delux
Auchinleck:

Huge kallade mig just för mellanstadieelev

Säger det mesta. 😂😃
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
mattias - 74: Ny här på forumet. Men ser direkt problem relaterat till Leksand. Man blir demoniserad av ledningen och typ Hugefigurer som tror att dom är bättre än oss vanliga fans som verkar ha mer i huvudet än alla skämt på Sätraåsen. Jag försöker få svar från MC på olika medier. Alla håller tyst. Jag frågade vad är ditt ansvar. Vad ska ni göra bättre till nästa säsong. Vem är Sportchef. Inget svar. Dom öppnar käften på vissa forum och är så lyckliga att vi är SHL lag fortfarande. Men svarar inte på frågor. Det är väl för tufft för dom att svara på frågor så nu behöver Brynäs ledning hyra in lite folk för support answering questions management.
Kommentera

Sv: Action delux
mattias - 74: Ja, du ljuger ju uppenbarligen när du säger att du jobbar på en skola med mellanstadieelever.
Utifrån din argumentering och skrattretande krav på avstängning av en skribent som försvarar sitt eget lag mot i eget tycke okunnig och felaktig kritik, så går det ju inte att dra nån annan slutsats än att du inte alls JOBBAR på den där skolan utan bara är en gnällig och omogen mellanstadieelev som blir sur för att nån annan inte tycker som du själv.
Sen hoppas jag verkligen inte att du blir avstängd härinne bara för att jag eller nån annan är trött på vad DU skriver.
Som Auchinleck så klokt redan har sagt: om du är trött på vad nån skriver: scrolla förbi eller håll käften. Ingen är ändå speciellt intresserad av att höra hur trött du är, möjligtvis dina klasskompisar där på mellanstadiet...
Kommentera