Brynäs IF

715246 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2196195

Sv: Action delux
mattias - 74: Ny här på forumet. Men ser direkt problem relaterat till Leksand. Man blir demoniserad av ledningen och typ Hugefigurer som tror att dom är bättre än oss vanliga fans som verkar ha mer i huvudet än alla skämt på Sätraåsen. Jag försöker få svar från MC på olika medier. Alla håller tyst. Jag frågade vad är ditt ansvar. Vad ska ni göra bättre till nästa säsong. Vem är Sportchef. Inget svar. Dom öppnar käften på vissa forum och är så lyckliga att vi är SHL lag fortfarande. Men svarar inte på frågor. Det är väl för tufft för dom att svara på frågor så nu behöver Brynäs ledning hyra in lite folk för support answering questions management.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Action delux
Bif_rulez: Kan ju vara svårt att svara konkret och bra på vissa frågor när man är mitt inne i en process med att värva nytt, förlänga kontrakt, ev avsluta kontrakt, leta ny tränare och sportchef osv.
Och även om det skulle vara klart med ex nya spelare så kan det handla om spelare som fortfarande spelar och därför inte kan/vill gå ut med sin nya adress.
Lite samma med frågan om ansvar och vad man ska göra bättre nästa säsong.
Ansvarsfrågan är nog en komplicerad fråga som tar tid att reda ut och knappast går att få ett klart och entydigt svar på så här nära inpå säsongslutet, när både styrelse, klubbdirektör, sportchef, spelare och tränare rimligtvis har ett gemensamt ansvar och där det kan vara svårt att avgöra ifall EN av dessa ev har haft ett större ansvar än nån annan.
Hoppas du inte känner dig demoniserad nu, det här är iaf ett försök att komma med ett någorlunda sakligt svar från ett fan som absolut inte anser sig vara bättre än nån annan vad gäller supportande.
Kommentera