Brynäs IF

714071 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2197461

Sv: A propósito de nada
Axle San: Risken är snarare att Eklind och våra unga spelare blir bänkade till förmån av Mannberg, Pettersson, Alcen etc som det blivit de senaste åren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: ” Risken är snarare att Eklind och våra unga spelare blir bänkade till förmån av Mannberg, Pettersson, Alcen etc som det blivit de senaste åren.”

Varför blir det så?
Det är ju just det som är problemet med att ta in ev ”utvecklingsbara” chansvärvningar.
Får de inte istiden har de väl inte just nu vad som krävs i för att ta en plats i Bif.
Att sätta bästa laget på isen varje match måste vara överordnat enskilda spelares personliga utveckling.
Vad blir det här näst? Ska vi sätta en Ölund i utvecklingsbar ålder i förstalinan då scott hindrat honom utvecklas till spetsspelare i två år nu?
Vart går gränsen annars?
Platsar de inte var det ju inte i Bif de skulle utvecklas just i år utan det blev en till värvning som tar upp en plats i truppen (om de nu inte lyckas bli utlånade.)
Hanteringen av Erson är vad jag kallar spelarutveckling, han var för bra för j20 och vi hade för bra målispar för att han skulle få istid i shl. Då gick han till ha.
Larsson, Elias, Lindblom, järnkrok osv klarade ju att ta steget för att de hade j20 i ryggen när de började köra shl-matcher.
Eklind är för gammal för j20 har därför på sig att antingen tillföra i shl och utvecklas utifrån den plats han spelar till sig i laget eller sitta på hyllan och inte utvecklas lika fort.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Absolut! så kan det förstås bli....vi måste börja våg satsa på spelare med utvecklingspotential mer.
Kommentera