Brynäs IF

713713 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2197823

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Största misstaget vi gjort de senaste säsongerna var att sparka BZ.....

Han gjorde mycket rätt - men med den skeva självbild som finns i föreningen är det inte lätt att passa in.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JanT:
BZ hittade guldkorn som vi INTE gjort efter honom och som fick oss att inte bara flyta i serien utan även gå till final ETT ÅR!
Men karln värvade ju faktiskt oscoutade spelare som han aldrig hade sett på isen och det var även han som började värva nedgången efter silveråret. Och ärligt så höll han på att totalhaverera damsidan så Stark fick gå in och rädda upp situationen.
Hans sätt, likt Campese, att prata topplag och ändå dyka så rejält som han gjorde efter silveråret påvisar mycket hos honom. Han hade stora delar av laget kvar sen silveråret och totalt misslyckades hålla kvaliteten kvar i lagets prestation.
Men där och då gjorde det inte så mycket att det blir felvärvningar för vi kan ändå leva på den bredden silverlaget hade.
Nu är det skillnad. Chansvärvningar till ett dåligt lag som slår fel kommer att kunna få konsekvenser. Får det ha-lag som går upp ett bra lag i shl direkt och alla andra lag lyckas hålla nivån - för att de inte chansar på nyckelpositioner - så har vi ingen ”fallskärm” som silveråret.
Så BZ var inte bra heller. Fast det kan ju vara att organisationsstrukturen och dess förutsättningar som drog ner honom, Dacke och sundlöv - fast det tror jag inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: Ja det var obegripligt, i början på säsongen och även Melin, nä där havererade allt faktiskt.
Kommentera