Brynäs IF

712839 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2198153

Sv: A propósito de nada
Peja: Som du säger är det deras skyldighet att ställa upp och svara på frågor. Det hade väl varit smartare att vara tillgänglig en vecka efter att laget spelat färdigt och lägga korten på bordet. Det hade gett arbetsro under ett antal veckor. Jag har aldrig varit med om att det varit så tyst från Brynäs, både hemsidan och i lokaltidningar. Om personer på ledande befattningar tänker smita ut bakvägen efter årsmötet så ifrågasätter jag deras moral.
Frågan är också vad gd försökt med. Intressanta personer att höra är ju Lorentz, Campese, Micke Holmqvist, Sundlöv, Peter Andersson, Stråhle, Boumedienne. Jag antar att mittmedia försökt nå samtliga men att dom inte vill ställa upp.
Om man inte stänger säsongen 20/21 ordentligt kommer frågorna att hänga kvar. Vi är många som vill veta vad fan som gick så fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Intervju med Boumedienne. Lite om Brynäs i slutet. Vet inte när intervjun är gjord men känns rätt färsk. Låter långt ifrån klart med Brynäs, eller så mörkas det av någon anledning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Såg att Rensfeldt lämnar Örebro och ryktas till Djurgården. Han hade varit en ok spelare i 3e kedjan om vi inte redan hade haft fullt med denna typ av spelare.
Kommentera