Brynäs IF

713170 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2198956

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Vi säger så här, man kan se det här på två vis. Antingen väljer föreningen att resonera som så att bara risken att förknippas med ett brott av den här arten riskerar att skada varumärket så till den grad att man låter spelaren stå över matcherna.

Eller så tycker man att just den här spelaren är så viktig i det här skedet av säsongen att man väljer att titta bort från det vidriga och hoppas på det bästa. Vi vet vad Brynäs valde och vi vet också att det helt och hållet var klubbens val, inte skyldighet.

Själv vet jag vad jag och en överväldigande majoritet utanför er lilla sekt tyckte om det valet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Vad heter era bästa spelare? De ska anmälas för diverse brott och ni ska avskeda dem omedelbart. Ni vill väl inte förknippas med brott av den arten? Om inte är ni en sekt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Man kan inte stänga av folk enbart på grund av polisanmälningar. Just på grund av att vem som helst kan polisanmäla vem som helst för nästan vad som helst.

När Berglund spelade sin sista match för oss låg det fortfarande bara som en polisanmälan, hade han blivit HÄKTAD innan kvalet hade han inte fått spela. Brynäs har agerat helt rätt i frågan och Brynäs ska inte ha någon som helst association med det påstådda brottet. Vet inte vad som är otydligt för dig..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad: Börjar du vackla?

Från

”Det finns ingen, i n g e n, utanför Brynässekten som har någon som helst förståelse för Brynäs agerande i det här. ”

Till

”Själv vet jag vad jag och en överväldigande majoritet utanför er lilla sekt tyckte om det valet”
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad: det är ingen idé att förklara för dig eftersom du fortfarande inte förstår.

Jag tror inte det finns någon inom Brynäs organisation eller någon supporter som skulle försvara PB och det han nu eventuellt har gjort om ryktena visar sig vara sanna.

Just nu är det dock ingen som vet vad som hänt även om vissa troll på nätet säger sig veta. Blir han dömd vill jag absolut aldrig mer se honom i Brynäs igen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mikenomad: 1-1, kul
Kommentera