Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2198961

Sv: A propósito de nada
mikenomad: det är ingen idé att förklara för dig eftersom du fortfarande inte förstår.

Jag tror inte det finns någon inom Brynäs organisation eller någon supporter som skulle försvara PB och det han nu eventuellt har gjort om ryktena visar sig vara sanna.

Just nu är det dock ingen som vet vad som hänt även om vissa troll på nätet säger sig veta. Blir han dömd vill jag absolut aldrig mer se honom i Brynäs igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Rent legalt har Brynäs agerat ”by the book”. Sen kan man iofs ifrågasätta en etisk/moraliska aspekten av det hela. Varför ens riskera denna shitstorm när man leder med 3-1 i matcher? Om han saknades pga corona i ett antal matcher men sedan blev friskförklarad är en sak, men om man initialt stängt av honom och med samma kunskap senare valt att spela honom så har klubben agerat inkonsekvent. Det kan ju iofs ha hänt något i informationsväg mellan match 4 och 5 som gjorde att man valde att spela honom, vem vet?
Någon spekulerade i vem som valde att låta honom spela och det lär falla på JB. Finns en risk att den här stormen påverkar den tilltänkta SC positionen för hans och Brynäs del.
Kommentera