Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2198971

Sv: A propósito de nada
Huss: GD/AB har alltså lagt ut två kritiska krönikor. Lite drev-varning från deras sida. Om det blir rättegång och Bulans advokat kör taktiken "dömd på förhand" så har dessa journalister och andra människor som drevar gjort sig själva en stor otjänst. Jag har ingen aning om vad som har hänt här men mediebilden är ju definitivt inte det minsta balanserad. Har väldigt svårt att tro att dessa kritiker är konsekventa i sin linje om att folk som blir polisanmälda ska stängas av från att utföras sitt arbete, finns det ens lagstöd för den linjen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Polisanmälda journalister stängs inte av regelmässigt av sina arbetsgivare, ex. Lotta Gröning, Expressen. När statsministern blir polisanmäld fortsätter han jobba, ex. Reinfeld 2008.

Det här är klassiskt poserande i en viktig och aktuell samhällsfråga. Ett sätt att visa att man står på det godas sida. Om PB blir dömd svänger posörerna över till omtanke om en psykiskt plågad gärningsman.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Nej, den här tragiska historien är ju bara en del av någonting annat. Ett större samhällsproblem som accentuerats under pandemin. En till bensindunk i elden för klick-drivna journalister innan de hoppar på nästa tåg.
Kommentera