Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2199111

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Jag har lite svårt att se vad Brynäs borde ha gjort annorlunda med Bulan. Ingenting han anklagas för har ju skett på arbetstid och han är oskyldig till motsatsen bevisas i en svensk domstol.

Då tycker jag hanteringen av Stråhle var betydligt värre rent moraliskt. Han fick sparken via ett telefonsamtal till Peter Andersson, inte ens till honom själv, och fick det bekräftat på mail morgonen efteråt. Där menar jag att Brynäs gjorde bort sig totalt som arbetsgivare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: lustigt, jag tycker tvärtom. Stråle fick det via telefon för att dem hann inte vänta till dem kom hem för att Brynäs var oroliga att media skulle basunera ut det. Sedan kan inte det kommit som en överraskning pga dem ursla resultaten.
I fallet Bulan så visste dem vilket brott han var anmäld för och enligt mig är brottet våldtäkt oerhört grovt så pga det så tyckte jag han skulle stått över. Visst var han inte fälld men dem borde vetat att det skulle bli skriverier om det efteråt, oerhört dålig reklam.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Man borde inte gjort något annorlunda än vad man gjort. Det förstår de flesta men inte alla. Att media skriker och gormar får man räkna med, de ska ju skapa rubriker att klicka på...
Kommentera