Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2199384

Sv: A propósito de nada
Axle San: Tycker allmänt att det är svårt att spekulera kring tränarnamn. Det finns inte ett en sportchef anställd, hur ska man kunna veta riktningen?

Det enda man kan göra är att spekulera kring namn med koppling till JB, men där finns ingen ny information från en trovärdig källa. Sen som du säger finns det väldigt få namn tillgängliga eftersom man väntade så fruktansvärt länge och för varje dag försvinner fler. Tror det kommer bli ett väldigt oväntat namn förutsatt att det blir JB.

Slänger in Andreas Falk som en del av ledarstaben antingen som ass eller hc, Stockholmskopplingen finns där, inte sett någonstans om han ska vara en del av Ohlssons nya ledarstab i Skellefteå.

Kanske ett delat ansvar som det var i Skellefteå i år?
Falk/Sörensen/X
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Det är VÄLDIGT tyst från Brynäs. Jag funderar på om det är full panik och handlingsförlamning eller om de faktiskt har en lösning på gång vad gäller ledning av herrlaget och istället är väldigt flitiga.
Det sipprar ett och annat rykte men jag tror inte de kommer från Sätraåsen, de verkar faktiskt ha lyckats stänga igen fullkomligt.
Ovissheten är värst🥺
Ha en go helg kära Brynäsvänner, vi får nog vänta till juni trots allt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Andreas Falk tror jag hade varit spännande. Tillsammans med resterande stab i SAIK har det spelat grymt rolig ishockey!
Kommentera