Brynäs IF

713191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2200856

Sv: Ge HV71 platsen i SHL
Semic: I ärlighetens namn, det känns nog som att det är den typen av personer som är de enda som skulle kunna tänka sig att ta de rollerna nu. Dvs gamla Brynäsare som har sånt stort hjärta för föreningen att man ställer upp oavsett vad. Jag har väldigt svårt att se varför någon utifrån vill hoppa på det här tåget. Det är ett totalt självmordsuppdrag nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ge HV71 platsen i SHL
Silfverkroken: Borde väl snarare vara ett drömläge för utomstående att kliva på tåget just nu.
Ingenting att förlora och ingen kommer att hänga den som på förhand påstås ha fått ett omöjligt uppdrag, om man sen inte skulle lyckas.
Överlag blir det alltid överreaktioner i såna här lägen, främst från överengagerade och otåliga supportrar.
En nyanserad och sansad supporter tror inte att allt är kört bara för att en enskild spelare har gjort bort sig, nåt som föreningen knappast kan lastas för.
Samma med oron för att sponsorer ska hoppa av en masse. Finns det vettiga och godtagbara förklaringar så klarar nog en vettig sponsor att tänka själv och inte dras med i den allmänna mobbhysterin som oftast infinner sig i såna här lägen.
Såna här saker har dessutom en tendens att glömmas bort relativt snabbt när det kommer nya "skandaler/affärer" att skriva om i media...
Kommentera

Sv: Ge HV71 platsen i SHL
Silfverkroken: Sjödda var ju sugen på tränarjobbet men han lämnade föreningen då han inte var aktuell.
Kommentera

Sv: Ge HV71 platsen i SHL
Silfverkroken: Självklart är det så att mycket, om inte allt, tyder på att vi måste sikta in oss på någon som har hjärta för klubben.

På ett sätt ska vi nog vara väldigt glada över att spelarsidan mer eller mindre är spikad och rent sportsligt finns det bara ett rimligt mål nästa säsong, undvika kval.

Den största rädslan jag känner nu är att det ska rulla ut fler nyheter som påverkar Brynäs på ett negativt sätt..

Vi supportrar får försöka, även om det är svårt, att hålla humöret uppe
Kommentera