Brynäs IF

705111 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2200860

Sv: Ge HV71 platsen i SHL
Silfverkroken: Borde väl snarare vara ett drömläge för utomstående att kliva på tåget just nu.
Ingenting att förlora och ingen kommer att hänga den som på förhand påstås ha fått ett omöjligt uppdrag, om man sen inte skulle lyckas.
Överlag blir det alltid överreaktioner i såna här lägen, främst från överengagerade och otåliga supportrar.
En nyanserad och sansad supporter tror inte att allt är kört bara för att en enskild spelare har gjort bort sig, nåt som föreningen knappast kan lastas för.
Samma med oron för att sponsorer ska hoppa av en masse. Finns det vettiga och godtagbara förklaringar så klarar nog en vettig sponsor att tänka själv och inte dras med i den allmänna mobbhysterin som oftast infinner sig i såna här lägen.
Såna här saker har dessutom en tendens att glömmas bort relativt snabbt när det kommer nya "skandaler/affärer" att skriva om i media...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ge HV71 platsen i SHL
Lite från Boumendinne i sport management podcast som publicerats idag. Han pratar en del om tiden när han och Nisse tog över, lite nya vinklar som jag inte hade hört tidigare. Han håller Brynäs jobbet öppet och får se vad som händer.. Han är tacksam för Brynäs intresse. Men påtalar att hans primära mål är NHL. Det låter nästan som att avvaktar i väntan på någon roll i Columbus organisation.
Kommentera

Sv: Ge HV71 platsen i SHL
Huge: Syftar inte bara på de spelare som är misstänkta för våldtäkt, utan också på föreningen i allmänhet. Vi är en bit in i maj och medan andra lagen jobbar för fullt med att bygga sina trupper så står vi utan klubbdirektör, sportchef, tränare, en styrelseordförande som ska avgå, ja det är är så mycket att jag inte kan rabbla upp alla på rak arm. Hur man än vrider och vänder så är det inte ett tecken på en förening som mår bra.

Tro mig, jag vill vara optimistisk och tro att det här ska vända men det känns bara väldigt svårt just nu.
Kommentera