Brynäs IF

705117 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2201859

Sv: A propósito de nada
Mattson:
1.Man kan inte värja sig mot att detta händer.
2. Det är inte Brynäs fel
3. Det kunde ha hänt ngn annanstans

Jag har inte sagt annat. Jag bara reagerade på allt skribenter försöker lägga skuld på media, hitta ursäkter, skämtar om det mm. Det finns liksom ingen lucka att göra det med sånt här anser jag.
Det är jävligt allvarliga saker som kommer fram.

4. Låg nivå med personangrepp. Jag har inte anklagat föreningen, bara skribenters omdöme.

5. Föreningen Brynäs har ruttnat i grunden, det står jag för. Ni är i skarp utförsbacke som förening. Det är inget jag finner ngn glädje i. Bara fakta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
kulltorp: haha🙈🙈
” 2. Det är inte Brynäs fel”
” 5. Föreningen Brynäs har ruttnat i grunden, det står jag för. Ni är i skarp utförsbacke som förening. Det är inget jag finner ngn glädje i. Bara fakta.”

Så det är inte Brynäs fel men föreningen har ruttnat? Dubbla budskap.
Du försöker bara lägga över din egen bitterhet att du råkade födas som Timråit och äntligen ha något att hacka på hos någon annan.

Dessa spelare är inte fostrade hos oss och har spelat en säsong vardera i klubben. De frias eller får sitt straff och Brynäs kan fortsätta vara Sveriges absolut viktigaste förening precis som vanligt. Och Timrå, ja förmodligen lika meningslösa - som vanligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
kulltorp: Hur mycket har du swishat? Vi är ganska många som kan visa upp ett kvitto som stärker vad vi tycker om våld mot kvinnor. Försvinn härifrån nu!
Kommentera