Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2202169

Sv: A propósito de nada
Axle San: håller med. Bara rensa ut och pudla deras beslut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: Det lättaste nu vore att låta några personer som ändå redan har fått sparken bära hundhuvudet för att Bulan spelade sista matchen, i och med att media har bestämt att det var ett felaktigt beslut.

Jag tycker fortfarande inte att det är glasklart vad som hade varit rätt att göra. Om Bulan frias från alla misstankar och Brynäs hade ställt över honom på grund av en polisanmälan, så hade det varit ett väldigt tveksamt beslut. Särskilt med underlaget att Bulan ville spela, nekade till brott och har varit öppen med sina tidigare psykiska problem. Ska man då som arbetsgivare inte tro på sin anställda om ingen har presenterat bevis som pekar på att han är skyldig? För Brynäs hade ju inte tillgång till några bevis som pekade på nåt av hållen.

Det är alltid lätt att säga med facit i hand, problemet nu är att vi inte har facit än. Till skillnad mot vad medierna skriver är ju Bulan och den andra spelaren oskyldiga tills motsatsen bevisas i en domstol.

Hörde på Veckans Brott igår att 425 av 11 000 anmälningar för våldtäkt hade lätt till fällande dom förra året. För att sätta in det i perspektiv när Bulan anmäldes.
Kommentera