Brynäs IF

712986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2202173

Sv: A propósito de nada
Supportern: Det lättaste nu vore att låta några personer som ändå redan har fått sparken bära hundhuvudet för att Bulan spelade sista matchen, i och med att media har bestämt att det var ett felaktigt beslut.

Jag tycker fortfarande inte att det är glasklart vad som hade varit rätt att göra. Om Bulan frias från alla misstankar och Brynäs hade ställt över honom på grund av en polisanmälan, så hade det varit ett väldigt tveksamt beslut. Särskilt med underlaget att Bulan ville spela, nekade till brott och har varit öppen med sina tidigare psykiska problem. Ska man då som arbetsgivare inte tro på sin anställda om ingen har presenterat bevis som pekar på att han är skyldig? För Brynäs hade ju inte tillgång till några bevis som pekade på nåt av hållen.

Det är alltid lätt att säga med facit i hand, problemet nu är att vi inte har facit än. Till skillnad mot vad medierna skriver är ju Bulan och den andra spelaren oskyldiga tills motsatsen bevisas i en domstol.

Hörde på Veckans Brott igår att 425 av 11 000 anmälningar för våldtäkt hade lätt till fällande dom förra året. För att sätta in det i perspektiv när Bulan anmäldes.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Styrelsen går alltså in och avgör att Bulan ska spela för att det "bara" vet att det är våld i nära relation och för att man är skitnödig över att åka ur trots 3-1 i matcher.
PJ uttalar sig på detta viset.
Det är väl klart som fan att Bulan inte skulle spela så länge det låg/ligger en anmälan på bordet.
Dels för att det just ligger en anmälan, men framförallt för att varenda läktarcoach kunde begripa att det i nästa läge skulle bli precis exakt såhär som det faktiskt blivit.

Något är riktigt jävla sjukt i Brynäs nu, och garanterat behöver det byggas om rejält för det här är så jävla illa så jag inte finner ord.
Sen är ja också med på det tåget att det spelarna gjort är gjorda på deras fritid, och är något som Brynäs inte kan lastas för. Men att de lät Bulan spela är något de defintivt kan stå för.
Jävlar vad föreningen Brynäs skött detta dåligt. (Och ni vet vad jag menar).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vad vi behöver nu är en person som är påläst o vältalig som har kontakt med media i fortsättningen. Kanske ett uppdrag för Peja? Du är kunnig om både Brynäs och lagstiftningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: instämmer.
Kommentera