Brynäs IF

713283 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2204809

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Jag tycker tvärtom, om Ersson hade varit så bra som alla tror, då hade Brynäs sluppit kvala med detta lag, vi förlorade många matcher helt i onödan och tappade viktiga poäng..Så åter igen så är målvaktsproblemet Brynäs stora problem.William Löfqvist håller nog med uppe i himmelen, vila i frid Wille .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tom Bissett: ”Så åter igen så är målvaktsproblemet Brynäs stora problem.”

Galen kommentar... Brynäs stora problem är absolut inte det. Det är grundspel, uppspel, snabbhet, spelskickliga backar mm mm. Har du helt missat att man släppte enormt många skott mot mål? Ett misslyckat spelsystem har varit det enskilt största problemet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tom Bissett: Jag tycker ärligt att du är helt ute och cyklar. Visst hade Ersson några plattmatcher (vilket nästan alla målvakter har, framförallt i hans ålder) men då var ofta försvar så risigt att det knappt hade spelat någon roll. Däremot var det flera matcher då vi blev helt utspelade men ändå lyckades ta poäng just för att Ersson storspelade. Kollar vi på räddningsprocenten hamnade han på 91,1% i grundserien vilket är väldigt bra med tanke på hur dåligt försvarsspelet var. Ersson var vårt minsta problem förra säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tom Bissett: Så din teori är vadå... att Ersson är uttagen i VM-truppen eftersom Brynäs klarade SHL-kvalet? Varför skulle det vara en så enorm och utslagsgivande merit i förbundskaptenens ögon?
Kommentera