Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2204930

Sv: A propósito de nada
Axle San: Så här skriver GD idag:

Det har varit mycket skriverier om Brynäs IF den sista tiden. Framför allt om värdegrunden. Värdegrunden finns på Brynäs hemsida. Nu vill sponsorer och andra att Bryns ska skärpa sig. Ska man skriva med större bokstäver eller vad?

Frågan är hur ska Brynäs IF eller någon annan förening ska kunna ha kontroll på alla sina anställda på deras fritid. De två aktuella har ju kunnat spela och uppfostras i andra klubbar.

Det är ju svårt för Brynäs att få skulden för att två är/var misstänkta, även om värdegrunden är tydlig. Dessa spelare är som sagt uppfostrade i andra klubbar och ändå får Brynäs skulden. Hur menar Unicef och andra sponsorer att Brynäs ska agera?

Sedan att kvällspressen älskar att skriva negativt, liksom vissa kommentatorer, om Brynäs IF så fort de får tillfälle är ju känt. Det måste vara något hat för att vi har många guld i föreningen. Nu hoppas jag och många med mig att det blir bra framöver.

Det är viktigt att de som nu är kandidater till styrelseposterna har rent förflutet och inte lik i garderoben för då lär vi aldrig få någon rätsida på detta.

Lite märkligt med dem som trätt fram och anser sig vara de rätta. De har tydligen inte läst stadgarna som säger att det är valberedningen som lägger fram förslag till kandidater. De tycker också att den gamla styrelsen ska avgå. Vad har de för rätt till detta? Är de så bra som de säger så blir de valda på ett demokratiskt årsmöte.

Detta är mina tankar och dessa behöver inte vara de rätta.

Anders Sandin

ANNONS
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Honken72: "Lite märkligt med dem som trätt fram och anser sig vara de rätta. De har tydligen inte läst stadgarna som säger att det är valberedningen som lägger fram förslag till kandidater. De tycker också att den gamla styrelsen ska avgå. Vad har de för rätt till detta? Är de så bra som de säger så blir de valda på ett demokratiskt årsmöte."

Man kan ju tycka att om det är en demokratiskt vald styrelse så måste ju personer som är intresserade få marknadsföra sig själv innan årsmötet precis som politiska kandidater gör innan ett val. Ganska sund insändare annars.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: ”Så här skriver GD idag”

- Det där är ju en insändare! Ursäkta men det är en milsvid skillnad på insändare som vem som helst kan skicka in och ett statement/tyckande från en krönikör... Att GD skriver så där stämmer alltså inte...

Ok såg nu att du förtydligade👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: Ser ut som en insändare? Eller menar du att det är en GD artikel?
Kommentera