Brynäs IF

714986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2206201

Sv: A propósito de nada
Carlo: PA hade antagligen samma ledarstil i Malmö och där verkar den inte ha varit föråldrad. Är det inte konstigt att alla ledarstilar verkar vara föråldrade i Brynäs? Melins mjuka stil med mycket spelaransvar blev också föråldrad över natten när han återvände till Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: 4 av 8 anmälningar till spelafacket samt hängt ut spelare som och sagt åt dem att lämna möten när de haft en kommit med förslag på förändringar i spelet tyder inte på bra ledarskap.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Spelarna tycker si och så. Just det, här har vi dom omtalade vanliga inre konflikterna i Brynäs. När det går dåligt för laget ploppar dom upp. Den s.k. falangen skapar då en konflikt och tränaren får till slut gå. Alltså tränare med olika stilar. Nu skall en förändring ske. Gemenskap och gemensam strävan mot uppsatt mål heter det. Falangen eller vad det nu är som skapar dom inre konflikterna måste följaktligen elimineras.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Man skulle har brutit med Sallinen. Birgersson hade varit helt ok, under förutsättningarna att man går skilda vägar med ex antal andra spelare som huserar i fjärde.

Jag fattar verkligen inte hur vi kan göra samma jävla misstag om och om igen.
Kommentera