Brynäs IF

713286 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2206202

Sv: A propósito de nada
Man skulle har brutit med Sallinen. Birgersson hade varit helt ok, under förutsättningarna att man går skilda vägar med ex antal andra spelare som huserar i fjärde.

Jag fattar verkligen inte hur vi kan göra samma jävla misstag om och om igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Vem var det som förlängde med Sallinen undrar jag? Var det Sundlöv som gjorde det innan han avigck? Eller gjordes det efter kvalspelet och i så fall av vem?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: ”Jag fattar verkligen inte hur vi kan göra samma jävla misstag om och om igen”

För att föreningen styrs av ett gäng kompletta nollor. Ta bara som exempel hur man hanterat Andreas Dackell. Han är förmodligen det största sportchefsfjaskot i hela SHL på 10-talet. Han får kicken i januari 2020. Där borde man sagt tack och hej till honom. Men vad gör man istället? Man skapar någon hitte-på-roll som ”senior advisor”. Detta gör man under en period när ekonomin går på knäna och man behöver spara in på varenda krona som går. Och nu ska han ingå i sportrådet. Samma person som visat sig vara totalt inkompetent gällande att bygga ett SHL-lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Förlängningen med Sallinen är nog inte så konstig om Boumedienne är inne som rådgivare (om han nu är inblandad i hanteringen av kontrakten) med tanke på speltiden Sallinen fick i kvalet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Birgersson hade varit okej förlängning om inte läget såg ut som det gör. Nu fyller vi i stort sätt upp den sista forwadsplatsen där vi behövt spets. Får hålla med Peja här, det är märkligt. Om inte tanken är att han ska lånas ut till HA ett par säsonger.
Kommentera