Brynäs IF

705128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2206218

Sv: A propósito de nada
Davey85: Vem var det som förlängde med Sallinen undrar jag? Var det Sundlöv som gjorde det innan han avigck? Eller gjordes det efter kvalspelet och i så fall av vem?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Trots att många får allergiska utslag om man nämner OTUR i nåt sammanhang så tycker jag ändå att vi hade en del av den varan i vinter.
Man är såklart färgad men visst drabbades väl Brynäs hårdast av långa speluppehåll pga covid?

Styrelsen och alla andra som har nåt med Brynäs att göra får tung kritik för precis ALLT dom har rört vid i vinter...
I somras när Bertil och Patrik Berglund skrev på tyckte jag att laget såg ganska bra ut på papperet... dessutom hade vi en rutinerad Peter Andersson som tränare... det skulle väl kunna bli bra?
Det verkar som att Peter A fick väldigt fria tyglar och tid för att ändra spelsystem för vårat lag!
Med Brynäs historik av sparkade tränare de senaste åren tror jag att prio ett den gångna säsongen var... SPARKA INTE TRÄNAREN!
För i förlängningen blir det ju väldigt svårt att få en tränare att ta sig an vårat lag... "Brynäs är laget som alltid sparkar tränare"
Detta fick till följd att Peter A fick en hel misslyckad säsong på sig, i ett annat läge hade ju spelplanen ändrats eller Peter hade sparkats...
Lägg därtill långvariga skador på bärande spelare, det tog t.ex. lång tid innan Rödin kunde göra sig själv nån sorts rättvisa.

Är då allt detta elände nåt som styrelsen tidigt skulle styrt upp?
Borde Peter ändrat spelsystem så att det bättre passat vår spelartrupp?
Varför hamnade Ingman så tidigt i frysboxen i ett lag som underpresterade över lag?

Hur stor potential låg det slumrande i ett lag som tidigt slutade lyssna och spela för Peter Andersson? Vissa matcher såg ju ganska bra ut medan de flesta andra bara såg krampaktigt, handlingsförlamat ut... spelare gled runt på isen som om dom bara ville att domaren skulle blåsa av matchen.

Jag vägrar ge upp på förhand! Med en ny ledning stöttad av BoomBoom måste vi hoppas o tro att en förändring är möjlig... revanschlustan inom föreningen måste va väldigt stor!
Kommentera