Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2207274

Sv: A propósito de nada
Huss: Jag pratar om brynäskanbättre, de svar jag får är inte konkreta och när jag fortsatte ställa frågor samtidigt som jag kritiserade blev det troligtvis för ointressant och jobbigt att fortsätta svara.

{Lemon}: Jag har inte tiden att sammanfatta vår mailkonversation just nu, men ta gärna kontakt och ställ egna frågor om du vill bilda dig en egen uppfattning. Min kontakt gav mest bara löften om en bättre framtid och svartmålande av nuvarande styrelse.

Med detta sagt så vet jag inte vilket alternativ som är bäst, speciellt när valberedningen inte lagt fram sitt förslag än. Men snälla ge inte makten över föreningen Brynäs till någon utan att ställa dessa mot väggen för att se hur de svarar och reagerar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Det är som utomstående extremt svårt att avgöra vilken sida som har rätt - om det nu är svart eller vitt. ...Men det är ju läckan inom Brynäs som ställer till det mycket för styrelsen. Utan läckan hade t ex inte PA och Stråhle fått läsa i Aftonbladet att de hade sparkats och inte fått det bekräftat via SMS. Det jag frågar mig är om det finns en koppling mellan läckan och brynäskanbättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Jo, det var tydligt, men jag har fortfarande inte sett något exempel på frågeställningarna. Det var därför jag skrev att det kan bero på vilka områden det berör.
Kommentera