Brynäs IF

710644 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2208381

Sv: A propósito de nada
Axle San: Så var det nog också :-). Ibland är nätet inte finmaskigt nog, och då slinker det förbi ett och annat stolpskott lite här och där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lyssnat på inslaget med tf klubbdirektörer, BomBom och Manner nu och jag måste säga att jag känner stor framtidstro efter att ha lyssnat på inslaget.

Många i detta forum och i andra grupper har pratat om en nödvändig nystart för Brynäs och jag tror att om det är någon som ska lyckas med det är det dessa personer.
Den ledarskapsfilosofi de representerar är helt rätt som jag ser det. De vill utifrån handlingsplanen, som jag tolkar det, få bort stuprören i organisationen och skapa en helhet där alla vet vad de ska göra med klubbens bästa för ögonen.
Ta bara den påstådda läckan det pratats om, sådant uppstår ofta när man inte förstår sin egen roll i den organisation man representerar.

Manners filosofi kring träningen tycker jag också låter klockren där det är utveckling i det lilla snarare än utskällning för misstag på träningar som ska lyftas. Om spelare mår bra har de också större möjligheter att prestera bra.

Det blir viktigt att träffa rätt med de nya spelarna som ska in men gör man det kan de första stegen på klättringen komma redan säsongen som kommer är min känsla.
Kommentera