Brynäs IF

713175 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2208472

Sv: A propósito de nada
Peja: "2) Jag uppfattar inte Mikko Manners filosofi som negativ för Brynäs, han säger ungefär:
"En blandning mellan svensk och finsk hockey , aggresivt försvarsspel. vända spel snabbt, hålla i pucken, kanske vända upp för att samla laget så att alla kan vara involverade i spelet. Organiserat men samtidigt utrymme för individuella prestationer. Kanske ibland avvakta istället för att stöta."

Vårt problem har varit när långsamma forwards tokstöter högt upp men han nämner ingenting om den typen av hög press.
Snarare är det i försvarszonen som Mikko vill att vi spelar aggressivt och samtidigt med samlat lag och försöker åstadkomma snabba spelvändningar.
Men som du skriver så är det lite skumt att Josef säger som han gör då det snarare är organisationen och inte skridskoåkningen som verkar vara Mikkos starkaste vapen på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Nu är vi där igen. Vårt problem har varit att taktiken inte har varit anpassad efter spelarmaterialet. Så har det låtit år efter år. Och det stämmer ju, eftersom truppen inte är anpassad efter dagens SHL. I grund och botten har truppen varit för dålig de senaste åren och nu adresserar man åter igen ALLT förutom just det. Det är sanslöst att slutsatsen aldrig verkar landa i att man måste renovera om truppen rejält.
Kommentera