Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2208696

Sv: A propósito de nada
alltså man gillar ju den där Josef, inte nådig mot "läckan"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: Intressant när Boumedienne säger att han kan tänka sig att vara involverad runt Brynäs värvningar även när nästa sportchef är tillsatt. Han säger att han har varit involverad i bygget av Lukkos tre senaste trupper.

Kan en ny sportchef bygga upp ett nätverk bestående av personer med kompetens som Boumedienne som Scout/rådgivare så är det möjligt att söka en lite annan profil på en sportchef/GM än Brynäs haft hittills.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: tycker BomBom är rak och tydlig med det han gör. Intressant att även Sallinens förlängning var klar sedan ett tag tillbaka.
Att han lyfter fram PJ som han gör är positivt och det är nog inte bara snack då han verkar otroligt ärlig i sina svar.
Denna ny start som han hjälper till med hoppas jag man kan bygga vidare på! Och att han kommer finnas med i lite bakgrund även när han drar till NA.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: Håller helt med Josef! Läckan / läckorna bör säga upp sig direkt! Man har uppfört illojalt mot sin arbetsgivare och åsamkat varumärket Brynäs skada.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: Svårt att ogilla, uppiggande profil i ett vanligtvis ganska trött svenskt hockeylandskap. Väldigt synd att han inte kunde ta en permanent roll.
Kommentera