Brynäs IF

713160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2208820

Sv: A propósito de nada
Brynäsbrynäs: Absolut PJ ska ha cred för att han visat kurage och stått upp när det blåser... Men handen på hjärtat: Har han kvaliteter för att verka i Brynäs styrelse?

BomBom har samarbetat med PJ på slutet. PJ är en skön kille och deras samarbete har säkert varit bra. BomBom vet oxå om att PJ med resten av styrelsen är hårt ansatta. Har BomBom hela föreningens bästa för sina ögon eller hissar han PJ av sympati och personliga skäl, i ett försök att påverka medlemmar? Detta med vetskapen att hans mandat går ut och att han står tillgänglig för omval...

PJ har varit del av en styrelse som stått för ett haveri som saknar motstycke i historien. Han har dessutom varit ansvarig för sportfrågor. Jag vill bara hävda att ytterligare kommentarer är överflödiga...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Fullständigt omöjligt för oss att veta hur PJ ställt sig till besluten styrelsen fattat. Vi vet inte. Vet du? Tycker du han borde ha läckt utåt om beslut fattades emot honom? Litar nog på JBs omdöme om PJ.

Utifrån sett är han den ende som jag vill ha kvar i styrelsen. Den ende som inte glidit undan när det blåst orkan. (spelade dessutom back första gången jag någonsin sett ett elitserielag ställa upp med 5 forwards i ett pp 🙂)

Resten av styrelsen => Vamos ala playa! See you in Leksands styrelse om jag får välja.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Haveriet är väl till stora delar genererat av läckan / läckorna som rimligtvis haft som mål att sätta Campese och styrelsen i en omöjlig situation. Därmed inte sagt att allt är svart och vitt. Tror snarare att det är ganska "jämngrått" mellan de stridande falangerna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Knappast Brynäs för Palve, i alla fall om hans blivande fru får bestämma:
”Since the Finland native is a professional athlete, Ferguson is ready to explore the world and travel with her future husband once they say I do.

“I can’t wait to see what the future holds for us and where his hockey career will take us,” she said. “I also can’t wait to plan a wedding with him and celebrate with his family in Finland.””
Kommentera